2007-02-04

Kuusysi pelaa Kisapuistossa

Lahden kaupunki korjaa Kisapuiston katsomon. Ja City Stars eli FC Kuusysi pelaa Kakkosta Kisapuistossa. Mutta miksi FC Lahti ei suunnittele paluuta kesäksi Kisapuistoon? Lahden Stadionilla pelaajia tuskin erottaa katsomosta, mutta Kisapuistossa yleisö ja pelaajat lähellä toisiaan ja tunnelmaa riittää.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

City Starsin ensimmäinen Kakkosen kotipeli Kisapuistossa on 05.05.2007 klo 16.00 KäPaa vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on mielenkiintoinen ja hyvä uutinen. Saa nahdä tuleeko FC Lahden pelejä katsottua ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ja kun Kuusysin ja Reippaan yhteistyö rakoilee, niin tämä murentaa FC Lahden jo muutenkin huteraa perustaa.

Anonyymi kirjoitti...

Toiveissa on, että FC Lahti saataisiin viimein kuopattua. Ensimmäisessä vaiheessa olisi hyvä, kun joukkueen nimi saataisiin Kuusysiksi. Sitten homma alkaisi edetä omalla painollaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos nimi Kuusysi tulee käyttöön, niin silloin on jo aika varmaa, että FC Lahti häviää kartalta.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, koska siinä vaiheessa mm. yhteistyökumppaneiden saaminen helpottuisi huomattavasti. Tyhmää viivytellä nimen vaihtamisen kanssa, koska se tehdään kuitenkin; rahaa palaa koko ajan. Seuraava askel olisi sitten ykköseen nouseminen.

Anonyymi kirjoitti...

Kapinettipeli taitaa kuitenkin olla vielä kesken. Luulen, että Lahden tukijoukot laittavat rajusti vastaan. Mm. pelaajien lainaaminen City Starsin on kait vieläkin ilman kirjallista vahvistusta. Ehkä ratkaisevaa tulee olemaan Reippaan toimet. Jos viirupaidatkin ryhtyvät pelaamaan miesten sarjassa, niin tarkoittaa yhteistyön päättymistä. Ja yhteistyön symbolihan on FC Lahti.

Anonyymi kirjoitti...

FC Lahti joutui perumaan ulkomaanleirin viime torstaina, koska rahat on vähissä. Suurin syy tähän puheenjohtaja Urpo Karjalaisen mukaan on viime vuoden yli 100 000 euron tappio. Jossa erityisesti tulosta rasitti noin 25 000 euron korvaus sopimuksen purkamisesta.

Anonyymi kirjoitti...

FC Lahden tappio vuodelta 2006 olikin 213 000 € eikä 100 000 € kuten vuosi sitten oli ilmoitus. Ja vuoden 2007 tappio oli myös yli 200 000 €.
Huomasin tänään myös Palloliiton sivuilta, että CityStars nimen tilalla on FC Kuusysi. Joten ensi keväällä päässee kannustamaan Kyykkää.

Anonyymi kirjoitti...

Palloliiton sivuilta tehty myös huomio, että Tampereen Ilves pelaa ensi kesänä miesten jalkapallon II Divisioonassa. Näin muutkin Suomen perinteiset seurat tekevät paluuta jalkapallokartalle.