2007-05-21

Suomen avaus Serbia pelissä 02.06.2007


A-maajoukkueen avaus EM-karsinnan Suomi - Serbia pelissä on tällä hetkellä (21.05.2007): Jääskeläinen, Kallio, Hyypiä, Tihinen, Pasanen, Kolkka, Väyrynen, Heikkinen, Tainio, Litmanen, Forssell.
Eli vielä on mahdollisuus saada paras avaus. Seurataan tilanteen kehittymistä esim. mahdolliset loukkaantumiset saattavat muuttaa avausta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Litmasen tilanne näyttää hiukan huolestuttavalta. Oli kai jo vähän palloa potkinut Ruotsissa harjoituksissa. Yksi peli olisi hyvä saada alle ennen maaottelua. Mutta se ei ole välttämätöntä kunhan on 2.6 rivissä.

Anonyymi kirjoitti...

Muistetaan viime syksyn Puola peli. Silloinkaan ei Litmasella ollut pelejä alla, mutta kuitenkin huippupeli.

Anonyymi kirjoitti...

Litmanen olisi melkein pakko saada kehiin. Muuten ei löydy vastuunkantajaa. Se on ehkä kuvaavin sana tilanteelle ilman Littiä. Kolkka, Väyrynen, Heikkinen eivät pysty luomaan maalia. Tainio ja Miklu saattaisivat saada yhden maalin aikaa. Mutta vaikeaa tulee ilman Littiä. Toivotaan parasta. Kuka tilalle, jos ei Litmanen pelaa? Vaihtoehtoja löytyy: Nure, R. Eremenko, Ilola, Johansson?

Anonyymi kirjoitti...

Laittaisin Roman Eremenkon. Mutta Roy laittanee Nurmelan tai Johanssonin.

Anonyymi kirjoitti...

Roman Eremenko olisi ehkä hiukan rohkea ratkaisu laittaa avaukseen, kun ei ole pelannut minuuttiakaan maaotteluissa. Ei voi tietää miten toimii yhteistyö muiden kanssa. Mutta olisihan se mielenkiintoista.

Anonyymi kirjoitti...

Litmanen oli siis laittanut tekstiviestin Malmön huoltajalle, että ei pelaa torstaina ja suunnuntaina Malmön rivissä. Eli ei riskeraa Suomen pelejä.