2008-02-10

Huuhkajien harjoitusottelut


Huuhkajat kohtaavat harjoitusottelussa 26.03.2008 Sofiassa Bulgarian. Palloliitto suunnittelee lisäksi kaksi harjoitusottelua touko-kesäkuun vaihteeseen ja yhden pelin elokuulle. Mitkä olisivat mieluisia ja kiinnostavia vastuksia Huuhkajille?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos on vierasottelu, niin mielenkiintoisia olisivat Viro ja Ruotsi, niin pääsisi helposti katsomaan. Kotiottelussa on oikeastaan nähty kaikki euroopan huiput eli ainakin Italia, Saksa, Englanti, Ranska ja viimeksi Espanja. Tanska ja Ruotsikin on nähty viimeaikoina. Ehkä Englanti olisi kuitenkin mielenkiintoisin. Toivottavasti palloliitto ei taas yritä rahastaa merkityksettömillä peleillä, mutta niinhän se tekee. Siitäkin huolimatta ainakin yhden harjoitusmaaottelun voisi käydä katsomassa kesäkuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Englanti voi olla kysytty kun ei ole päässyt kirsoihin ja sopii siis kaikille EM joukkueille harjoitusvastustajaksi.
Ruotsi ja Viro olisivat mahdollisia vieraspeli kohteita.

Anonyymi kirjoitti...

Tilastojen mukaan en ole nähnyt seuraavia merkittäviä eurooppalaisia maajoukkueita koskaan: Sveitsi, Slovakia, Kroatia, Valko-Venäjä, Latvia ja Liettua. Eli jokin näistä olisi tilastollisesti mielenkiintoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Etko ollut mukana kun oltiin katsomassa Suomi-Latviaa 22.5.2002 Olympiastadionilla. Minä olin ainakin, mutta en muista ketä muita oli. Suomi voitti 2-1, muistan elävästi.

Anonyymi kirjoitti...

Joo olin paikalla. Mutta muita en ole nähnyt kun Sveitsi peli jäi aikanaan väliin.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se tuli se Valko-Venäjä vastustajaksi, kohdataan kotona 2.6.2008, joka näyttää olevan maanantai, vähän ihmeeellinen viikonpäivä pelipäiväksi. Lisäksi kohdataan Israel 20.8.2008.

Anonyymi kirjoitti...

Aika mielenkiintoista. Valko-Venäjän Hleb tullee Suomeen. Israel oli viime karsinnassa vaikea vastus Englannille ja Venäjälle. Eli sopivan vaikeat pelit.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuli tietoa lippujen myynnistä MM-karsintoihin. Palloliitolta on mm. saatavissa kausikortteja, jolla pääsee kaikkiin peleihin. Palloliiton webbisivulla on lisätietoa. Lippujen hinnat nousee niille paikoille, joilla ollaan totuttu olemaan, näyttäisi. Myynti alkaa 10.3.2008. Kirjoittakaa tänne kommentteja kiinnostaako pelit ja jos kiinnostaa, niin mitkä pelit. Ja ehdotus katsomosta. Voidaaan hajauttaakin porukka, ja käydään yhdessä syömässä, jos on näkemys eroja paikoista.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi klubi osuus avattu lippujen hankinta keskustelua varten, joten kommentit sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Parempi avata uusi osio tälle, olet oikeassa.