2008-05-18

Valko-Venäjä pelin järjestelyt


Huuhkajat kohtaa maanantaina 02.06.2008 klo 19.00 Turussa Valko-Venäjän. Peliin on lähdössä: Ilpo, Ossi ja Simo.
Milloin lähdetään Lahdesta matkalle? Ja millä kulkuvälineellä? Ja minne mennään syömään ennen ottelua?
Kuva 17.07.2007 Vaasa.

14 kommenttia:

simo kirjoitti...

Ehdotan, että menemme Passatilla. Ja matkaan lähtö klo 13 Lahdesta, jolloin perillä Turussa noin klo 16. Eli ravintolassa 16-18. Olisiko aikataulu alustavasti ok? Tehkää ehdotuksia ravintolasta.

Ilpo kirjoitti...

Voitaisiin ehkä lähteä jo hiukan aiemminkin, kun kello 13, etenkin jos on kaunis ilma. Mutta ravintola voi olla klo 16-18. Kannatan ravintola Hermannia ruokapaikaksi, vaikka ei se varmasti tule pärjäämään Little Italyn herkulliselle pizzalle eikä Tillikan suussa sulavalle pyttipannulle suolakurkkuviipaleineen, mutta aina voi yrittää. Kyseinen ravintola on Viisi tähteä lehden Suomen 50 parasta ravintolaa 2008 listalla sijalla 29. Katsokaapa myös panoraamakuvat ravintolan webbisivulta: www.ravintolaherman.com

simo kirjoitti...

Hermanni vaikuttaa erinomaiselta. Mutta ilmeisesti aika kaukana Veritas stadionista. Onko mitään ravintolaa Kupittaalla?

Lahden Suomalainen Klubi kirjoitti...

Ravintolan ei ehkä tarvitse olla lähellä Kupittaata. Voisi nimittäin mennä siihen Aurajoen rannalle käymään ja kävelemään jokatapauksessa, kun kerran Turkuun mennään, eikä vaan ainoastaan Kupittaan ympäristöön. Se on kuitenkin pieni ja ruuhkaton kaupunkin Helsinkiinkin verrattuna. Toki autopaikan kanssa voi olla ongelmia pienessäkin kaupungissa, mutta silti olisi tyhmää rajoittua Kupittaalle. Eli nyt tulee taas tämä autopaikka ongelma, jota täytyy suunnitella. Katsoin Turun kartasta, että Hermannista Veritas stadionille on matkaa linnuntietä noin 2,5 km ja teitä myöten ehkä noin 3 km. Ei tämä Herman siis ainoa mahdollisuus ole tietenkään.

simo kirjoitti...

Jos valitaan Hermanni, niin parasta on ensin auto jättää Kupittaalle ja sitten kävellä Aurajoen rantaan syömään. Sitten ruokailun jälkeen taksilla Kupittaalle.

Ilpo kirjoitti...

Just tuollaista suunnittelin: viedään auto aluksi Kupittaalle, niin ei tarvitse enää siitä huolehtia. Sitten lähdetään kävelemään Aurajokea kohti ja katsellaan kaupunkia, mm Tuomiokirkko sattuu matkan varrelle. Tai voidaan mennä linja-autolla, jos sattuu kohdalle. Matkaa ruokalaan tulee siis noin 3 km, mutta matkasta on joenrantaa noin puolet, jossa voi katsella veneitä ja terasseja ym. Sitten mennään syömään ja ajellaan taksilla matsiin. Pyritään lähtemään viimeistään klo 18 Hermanista, jolloin ehditään hätätilanteessa kävelenkin matsiin, jos taksin kanssa tulee ongelmia. Mutta tilataan taksi tietenkin hyvissä ajoin. Olisin valmis lyömään lukkoon suunnitelman ja voin soittaa Hermanniin? Pöytä alkaen klo 16 kolmelle? Matkaan Turkuun Lahdesta voisi lähteä jo esim klo 12, niin ehditään katsella vaikkapa Tuomiokirkkoa? Passat on hyvä idea, jos Simo jaksaa ajella.

simo kirjoitti...

Tavoitteena lähtö Lahdesta klo 12. Varaa Hermmanni klo 16 klubin nimellä.

Ilpo kirjoitti...

Selvä, odotetaan vielä Ossin kommenttia, mutta suunnitelma vaikutaa erittäin hyvältä. Ohessa Turun kartta, jota olen katsellut. Ravintolan osoite on Läntinen rantakatu 37 ja Veritas stadionin Hippoksentie 6, jotka syötetään sivun aivan ylälaidassa keskellä olevaan laatikkoon, kun halutaan nähdä kyseisen paikan sijainti. Matkan varrelle jää mm. tukku museoita, riippuen reitistäkin.

http://opaskartta.turku.fi/

simo kirjoitti...

Uskaltaisin varata. Jos Ossilla eriävä mielipide, niin ravintolan voi peruuttaa. Niin monesti on pöytä jäänyt varaamatta jahkailun takia.

Ossi kirjoitti...

Olette taas ehtineet tehdä perusteellisen asian harkinnan, kun itse vasta nyt ehdin keskusteluun mukaan. Mukava on mennä Aurajoen rantoja hieman katselemaankin, ja taksimatka varmaan sopii Klubin budjettiin tälle vuodelle. Ainoa ongelma saattaa sisältyä kävelymatkaan, joka on kuitenkin 3 km ja vie minulta arviolta vähintään 30-40 min. Samoin kävelymatkaa varten pitää olla säävaraus. Eli yritetään jossain välissä tutkia myös paikallisbussien aikatauluja.

Passat on varmaan paras auto käytettävissä olevista vaihtoehdoista, mutta LS käy kyllä, jos tulette toisiin ajatuksiin - tosin matkanteko on vähän toista. Turkuun on matkaa 216 km ja siirtymä vielä keskustaan eli LAhdesta pitää lähteä viimeistään klo 12, jos ravintola varataan klo 16.

Ilpo kirjoitti...

Ravintola Herman varattu turusta 2.6 klo 16 kolmelle henkilölle tiedoilla Ilpo Karjalainen/ Lahden Suomalainen Klubi ry. Ossin kommentit ovat ansiokkaat; enempää erittelemättä: jos lähdemme klo 12, niin kiire tulee. Joten ehdotan, että lähdemme klo 11 tai klo 11.30. Jos meinaa jäädä ylimääräistä aikaa, saamme sen helposti kulumaan esim kahvilla joko matkalla tai Turussa, Tuomiokirkkoa katsomalla tai terassilla/pubissa Aurajoen tietämissä. Jos sataa, voimme ajaa myös toiseen suuntaan taksilla eli Kupittaalta Hermaniin.

simo kirjoitti...

Ok. Tavoite, että lähdemme klo 11.30. Ehdotan, että käymme Tuomiokirkossa jos ja kun aikaa jää. Kiitos ruokailuvastaavalle.

Ilpo kirjoitti...

Minä olisin kyllä valmis lähtemään vieläkin aikaisemmin kun klo 11.30, mutta tämäkin sopii hyvin, kun teillä ei taida olla hurjaa intoa pyöriä Turussa ylimääräistä (mikä on enemmän kuin ymmärrettävää, kun Turku kyseessä). Sovitaan siis, että lähdetään klo 11.30.

simo kirjoitti...

Lopullinen ohjelma 02.06.2008:
12.05 Lähtö Kivimaan kenttä / Simo, Ilpo
12.15 Kisapuisto / Ossi
15.00 Saapuminen Turkuun
16.00 Ruokailu Ravintola Herman
18.00 Siirtyminen Stadionille
19.00 Suomi - Valko-Venäjä
21.00 Paluu matka Lahteen alkaa
24.00 Saapuminen Lahteen