2012-11-24

Suomen paras avaus 2012

Vuoden 2012 Huuhkajien paras avaus tulee jälleen päivittää. Vuoden 2011 avauksessa ovat: Jääskeläinen, Raitala, Toivio, Moisander, Pasanen, Väyrynen, Roman, Ring, Litmanen, Hämäläinen, Forsell. (Kuva 07.09.2012 Suomi - Ranska: Joona Toivio, Tim Sparv ja Bafetimbi Gomis)

14 kommenttia:

simo kirjoitti...

Litmanen ja Forssell eivät juurikaan pelanneet vuoden 2012 aikana mitään otteluja. Pelejä A-maajoukkueessa ei olleenkaan vuoden aikana. Näiden kahden tilalle on mielestäni nyt pakko laittaa tilalle pelaaja.
Jääskeläinen taasen ei halua Huuhkajiin, mutta pelaa loistavasti Wes Hamissa. Jos Suomi pääsisi MM-kisoihin, niin aika varmaan Jääskeläinen palaisi maajoukkueeseen. Tällä logiikalla voisi Jääskeläisen säilyttää avauksessa.

Ilpo kirjoitti...

Puhut asiaa. Litmasen voi poistaa, sillä hän ei pääse enää maajoukkueeseen, vaikka Suomi pääsisi seuraaviin kisoihin.
Forsselilla ei rittä tasokaan tällä hetkellä, koska ollut pelaamatta pitkään. Poistetaan tältä vuodelta, mutta mahdollisuus palata parhaaseen avaukseen, jos HJK:ssa menee hyvin ja nousee maajoukkuerinkiin takaisin. Pasasesta voi sanoa samat sanat. Jääskeläinen on siinä ja siinä, koska ilmoittanut selvästi, ettei enää pelaa maajoukkueessa.

simo kirjoitti...

Pasanen on ollut vuonna 2012 maajoukkueen mukana ja pelannut Turkkia, Latviaa ja Itävaltaa vastaan. Lähtisin ensin etsimään Litin ja Miklun tilalle pelaajia.

Ilpo kirjoitti...

Toki Pasanen voi olla mukana periaatteen puolesta, jos mahtuu vielä parhaaseen avaukseen. Aika heikkoa esitystä ollut viime aikoina. Arkivuo pelasi huippukauden Ruotsissa ja maajoukkueessa ja ura on menossa eteenpäin.

simo kirjoitti...

Näin on. Kyllä Kari Arkivuon voi laittaa Pasasen tilalle.

Ilpo kirjoitti...

Ehdotus:

Jääskeläinen; Uronen-Moisander-Toivio-Arkivuo; Sparv-Roman-Ring; Väyrynen-Hämäläinen; Pukki

Jääskeläisen voi laittaa maaliin, vaikka hän onkin kieltäytynyt maajoukkuessta. Toisaalta, tämähän on tämän vuoden ja hetken paras avaus. Listalle voi palata takaisin vaikka tipahtaisikin hetkeksi ja ei olisi sillä hetkellä käytettävissä.

Forssell voi ehkä palata taas ensi vuonna, mutta nyt ei voi enää pitää vanhoilla meriiteillä mukana.

simo kirjoitti...

Pitäisin Raitalan avauksessa, joten Uronen jäisi pois. Liian kokematon teki liian paljon virheitä. Tosin loistavia otteitakin on paljon ollut.
Pukin paikka avauksessa vielä mietityttää. Avauksen heikoin lenkki. Parempaa ei taida olla?

Ilpo kirjoitti...

Raitala Ok, noilla menisin, Pukki mukaan luettuna. Ilpo

simo kirjoitti...

Jos Pukin tilalle laittaisi Njazi Kuqin tai Perparim Hetemajin? Jos Perpa niin kärjessä olisi silloin Hämäläinen.

Ilpo kirjoitti...

Eihän Pukki nyt niin huono ole, että häntä ei voisi laittaa avaukseen, kuitenkin tehnyt jo useamman maalin maajoukkuessa. Ei Perpaa nyt ainakaan varmaan avaukseen laiteta, muistellaanpa miten ollaan katsomossa manattu monta kertaa. Kyllä kärjessä pitää olla kärkipelaaja, eikä Hämäläinen, eihän hän mikään maalitekijä ole rooliltaankan. Pitäisikö järin laittaa Forssell, jos Pukki ei käy, palaa kuitenkin maajoukkueen mukaan Tammikuussa, se olisi varteenotettavin vaihtoehto Pukin lisäksi. Pitäisiko vuosi 2012 mennä Miklulla vielä vanhoilla meriteeillä, tuskinpa taidot ovat tyystin hävinneet. Miklu palannee avaukseen muutenkin 2013.

simo kirjoitti...

Kannatan Miklua!

Ilpo kirjoitti...

Oliaiko se tässä sitten vuoden 2012 osalta: Jääskeläinen, Raitala,Toivio, Moisander, Arkivuo, Sparv, Roman, Ring, Väyrynen, Hämäläinen, Forssell?

simo kirjoitti...

Kyllä. Tuli lopulta hyvä lopputulos.

simo kirjoitti...

Nyt päivitetty avaus.