2015-11-12

Suomen paras avaus 2015

Suomi - Färsaaret 08.09.2015
Huuhkajien pelit tältä kaudelta on pelattu ja on aika valita vuoden 2015 paras avaus. Vuoden 2014 avauksessa ovat: Niki Mäenpää, Petri Pasanen, Niklas Moisander, Kari Arkivuo, Jere Uronen, Markus Halsti, Teemu Tainio, Tim Sparv, Roman Eremenko, Kasper Hämäläinen, Teemu Pukki.

6 kommenttia:

simo kirjoitti...

Alustava ehdotus: Lukas Hradecky, Paulus Arajuuri, Niklas Moisander, Kari Arkivuo, Jere Uronen, Markus Halsti, Tim Sparv, Sakari Mattila, Alexander Ring, Roman Eremenko, Joel Pohjanpalo.

Anonyymi kirjoitti...

Ilpo sanoo:Hyvä ehdotus Simolta. Tämähän on nyt 4-4-2. Laittaisin Mattilan tilalle Sadikin, jolloin Roman olisi Sparvin kanssa keskikentän keskellä.

simo kirjoitti...

Mattila on tärkeämpi maajoukkueelle kuin Sadik. Peli systeemi voi edelleen olla 4-3-2-1 = Joulukuusi. Huuhkajilla ei ole ollenkaan maajoukkuetason laitureita käytössä. Tässä asiassa Mixu on oikeassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ilpo sanoo: Se on nyt siitä kiinni laitetaanko systeemiksi joulukuusi vai 4-4-2. Sen mukaan on joko Sadik tai Mattila avauksessa. Kannatan edelleen 4-4-2 koska sillä tuli menestystä.

simo kirjoitti...

Menestys syksyllä 2015 ei johtunut pelisysteemistä, vaan itseluottamuksesta. Se oli paljon parempi kun Mixu ei ollut valmentajana. Joulukuusessa ei ole mitään vikaa. Se sopii nykyisellä pelaajamateriaalilla hyvin Huuhkajille.

simo kirjoitti...

Suomen paras avaus 2015 nyt päivitetty Klubin sivuille kohtaan HISTORIA.
Hyvää Joulua!