2007-10-20

Suomi - Azerbaidzhan 17.11.2007

13.40 Lähtö Laitakatu / Juppe, Toni, Hiiso, Ilpo
13.45 Lähtö Vapaudenkatu / Simo, Markku, Pekka
15.30 Saapuminen Helsinkiin
16.00 Suomi - Azerbaidzhan / Pasi
18.30 Ruokailu Ravintola Omenapuu Helsinki
20.30 Paluumatka Lahteen
21.30 Saapuminen Lahteen

36 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toinen vaihtoehto on, että mennään Jupen autolla, jos hän lähtee ja se on Ok hänelle. Tai jonkun muun autolla, jos ihmiset ei tykkää junamatkailusta. Juppe saa vielä aivan hyvin lippuja halvempaan katsomoon, jonne hän varmaan jokatapauksessa haluaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Juppe lähtisi, niin olisi hyvä. Silloin mahtuisimme yhteen autoon. Muuten kyllä olisi mukavaa vaihtelua mennä junalla peliin. Ja ei olisi huolta autopaikoista ja parkkisakoista.

Anonyymi kirjoitti...

Lahdesta tulen ja juna käy vallan mainiosti, toki voin autoonkin nousta. Kannatan ruokailua oikeassa ravintolassa.

Anonyymi kirjoitti...

Soitin eilen Jupelle. Hän lähtee kanssa peliin; käy ostamassa itselleen lipun, varmaankin F-katsomoon, kun ei kuitenkaan pääse meidän viereen D-katsomoon. Jupen mielestä olisi järkevintä mennä hänen autollaan ja olen samaa mieltä. Mahdutaan kaikki samaan autoon ja siinä voi ottaa Jupen luvalla olutta, jos joku on kiinnostunut. Ottelun alkamisaika, klo 16, on hiukan ongelmallinen ruokailun kannalta. Jupen kanssa pohdittiin, että järkevintä olisi mennä syömään ennen peliä Helsinkiin. Tai toinen vaihtoehto on, että tullaan pelin jälkeen suoraan Lahteen ja mennään siellä syömään. Silloin ne, ketä syöminen ei kiinnosta voivat lähteä jo kotiin. Helsinkiin ei varmaankaan kannata jäädä syömään pelin jälkeen, koska osa jo haluaa kotiin. Ruokailu kuuluu kyllä ehdottomasti ohjelmaan myös Jupen mielestä.

Anonyymi kirjoitti...

Normaalisti pelit ovat alkaneet kun tämä peli päättyy. Kokonaisuudessaan reissussa menee aikaa yhtä paljon oli ruokailu ennen tai jälkeen pelin. Mielestäni ottelu katkaiseen pahemmin päivän jos ruokailu jo ennen peliä. Nyt olisi oiva tilaisuus kerrankin ruokailla pelin jälkeen. Ja Helsingissä on parempi valikoima ravintoloita. Yleensä kaikki Lahdesta tulleet ovat ruokailleet. Kuka ei nyt haluaisi ruokailla?

Anonyymi kirjoitti...

Mulle käy pelin jälkeen ruokailu Helsingissä. Näen vaan jo silmissäni tilanteen, kun ihmisillä alkaa koti-ikävä polttamaan. Eikä siinä tarvita kun yksi kiireinen, niin tunnelma latistuu. Yritän vaan olla realisti. Yksi pohdittava vaihtoehto on, että tultaisiin Lahteen pelin jälkeen ja mentäisiin Rouxiin. Kenellä on kiire kotiin voisivat mennä ja ruokailijoilla olisi aikaa syöda hiukan pidemmänkin kaavan mukaan. Muuten asialla ei olisi kiirettä, ja aikataulu voitaisiin päättää vaikka 16.11., mutta ravintolasta Helsingistä pitää tilata pöytä etukäteen. Ruuhkaa taas ja varsinkin lauantaina. Joten kommentteja kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Muutin ohjelman niin, että Jupen autolla mennään. Ruokailu pelin jälkeen ja edelleen oletuksena/toiveena, että Helsingissä syötäisiin. Odotellaan kommentteja.

Anonyymi kirjoitti...

Mulle käy kummatkin vaihtoehdot, parempi joka tapauksessa syödä pelin jälkeen. Joku eksootisempi itämainen ruokapaikka voisi lla vaihteen vuoksi paikallaan.

Juppe

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun kuskiksi lupautuneelle, eli Jupelle, sopii ruokailu pelin jälkeen, niin tilanne on hyvä. Nythän voimme tehdä myös siten, että ajamme autolla Helsingin keskustaan pelin jälkeen, jolloin ravintolavalikoima on suurempi? Ei tule suurta lenkkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Laitan tässä ehdotuksen Japanilaisesta ravintolasta, koska Juppe toivoi itämaista ruokapaikkaa. Lisää ehdotuksia tulee toiveiden mukaa. Oheinen ravintola nimeltään Yume on Viisi tähteä-lehden mukaan, Suomen 11. paras ravintola vuonna 2007. Linkki ohessa. Tosin saattaa myös olla, että Juppe tarkoitti kommentillaan Kebab-paikkaa.

http://www.palacekamp.fi/ravintolat/yume2/

Anonyymi kirjoitti...

Olen kerran käynyt japanilaisessa ravintolassa Pietarissa. Siellä annokset olivat vaatimattoman kokoisia. Pelin jälkeen olemme varmasti nälkäisiä. Löytääkö ruokailuvastaava pihviravintolaa Helsingistä?

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ei tuo japanilainen ravintola mikään hyvä idea ole minunkaan mielestä; tiedoksi vaan, että sellainenkin paikka löytyy. Pihvipaikka on helppo löytää, mutta huom Juppe toivoi itämaista ruokaa. Ideaalitilanteessa paikasta saisi erilaisia ruokia edullisesti, mutta toisaalta halvalla. Löytyykö hyviä ehdotuksia keneltäkään; minäkin etsin ja ilmoittelen pikapuoliin.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla ei ole sen kummempia vaateita murkinan suhteen. Käy ennen peliä tai pelin jälkeen. Mutta Lahteen asti en lähde pelkästään vatsaa täyttämään.

Pasi

Anonyymi kirjoitti...

Teidän seura on tärkein, muut asiat käy niinkuin parhaaksi näette. minä olen mukana jos kyydissä on tilaa? T:pekka

Anonyymi kirjoitti...

Tilanne vaikuttaa siltä, että ruokailu Helsingissä pelin jälkeen. Yksi ravintola vaihtoehto on urheiluravintola, jossa voi katsoa samalla esim. Skotlanti - Italia peliä (alkaa klo 19). Tosin silloin ei juurikaan keskustelusta tule mitään. Ruokailuvastaava voisi tehdä uusia ehdotuksia ravintolasta.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedoksi Pekalle ja muille. Jupen autoon mahtuu kaikki Lahdesta lähtevät. Siihen mahtuu ainakin 8 hlöä.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä paikkoja harkittavaksi, keskihintaisia, ei liian hienoja, muttei lounaspaikkojakaan. Italialainen:http://www.ravintolavespa.fi/fi/
Kreikkalainen:http://www.minos.fi/fi/
Tavallinen:http://www.juttutupa.com/marcopolo.asp
Suomalainen:http://www.marcante.fi/aino/index.html
Amerikkalainen:http://www.coloradomts.com/

Amerikkalainen eli colorado (alin) voisi olla aika hyvä?

Anonyymi kirjoitti...

Markku lähtee tällä kertaa myös Lahdesta. Mukavaa olisi nyt nauttia pelistä pitemmän kaavan mukaan. Voisipa ruokailun jälkeen mennä johonkin iltaa istumaan, mutta silloin ruokailun pitäisi varmaan olla Lahdessa. Junamatkailu toisi tietysti matkaan piristystä.
Avoimia ollaan kaikille ideoille.

Anonyymi kirjoitti...

Ilman muuta mennään Jupen autolla, kun kerran on mahdollisuus. Matka taittuu sukkelaan eikä tarvitse hörhöjen touhuja seurailla.
Colorado sopii minulle mainiosti.

Anonyymi kirjoitti...

Colorado ok. Helsingissä kaksi eri ravintolaa. Ja nyt Lahdessa myös eli Vapaudenkatu 13.

Anonyymi kirjoitti...

Päivitin ohjelman viimeisen tilanteen mukaiseksi. Mielestäni Ruokailuvastaava voi varata ravintolan klubin nimellä. Coloradoa on ehdotettu ja sitä on kannatettu.

Anonyymi kirjoitti...

Kumpi Colorado me otetaan Helsingistä? Varmaankin Kampista, Simonkatu 9 vai? 8 henkilöä ja aloitus 18:30. Voi olla, että ollaan jo ennen puolta seitsemää perillä, mutta venataan sitten muutama minuutti. Kun me rauhassa aploodeerataan voittoa stadionilla, niin siinäkin menee aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Simonkatu ok.

Anonyymi kirjoitti...

Näin voisi kuvitella; että Simonkatu 9 parempi, vaikka ei kokemusta.

Anonyymi kirjoitti...

Coloradoon ei pääse; ei Kamppiin eikä Forumiin. Paikat ovat täynnä, kun on pikkujouluja. Soitin Marco Poloon. Täällä ei enää otettu pöytävarauksia, mutta myyjä sanoi, että pöytä vapautuu varmasti nopeasti ja sinä aikana voi ottaa olutta toisella puolella. Luotetaanko tähän? Onko kellään ideoita paikoista?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä pöytävaraus pitäisi olla. Muuten voi jäädä syömättä. Tässä tilanteessa minulle sopii kaikki. Eli kaikki ravintolat käyvät jos vain pöydän saa varattua.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisi kyllä olla pöytä, joo. Onko sulla Kallen puhelinnumero, jos sillä olisi ideoita. Tai jos Pasi lukee, niin onko ideoita? Tai Olli.

Anonyymi kirjoitti...

Sain varattua ruokailun ensi lauantaiksi. Paikka on Country Club/Omenapuu, aivan Helsingin keskustassa, linkki ohessa. Varattu siis 17.11 la klo 18.30 kahdeksalle henkilölle. Uskoisin, että tämä on varsin sopiva paikka meille, mutta sitten nähdään. Toivotaan, että saadaan auto parkkiin; eiköhän se onnistu. Tämänhän voi perua, jos joku löytää paremman ruokailupaikan.

http://www.ravintolaopas.net/countryclub/

Anonyymi kirjoitti...

Päivän ohjelma on nyt selvä. Joten nyt voi alkaa keskittymään peliin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan vaikuttaa oivalta pihvipaikalta, hyvä poijjaat. Mutta ensin asserit nurin. Pelissä nähdään!

Pasi

Anonyymi kirjoitti...

Minun mielestä riittää, jos lähdetään Lahdesta vaikkapa 13.45. Nimittäin nyt ei ole ruuhkaa D-katsomon portilla ja toisaalta on sen verran kylmä ilma, ettei meidän kannata olla stadionilla yli tuntia ennen peliä. Voin soittaa tänään Jupelle ja mietitään sitten, miten saadaan porukka parhaiten kyytiin.

Anonyymi kirjoitti...

15.45 ok jos silloin viimeinen henkilö tulee kyytiin. Varmista Juppe.

Anonyymi kirjoitti...

Aikataulu lauantaina: Juppe hakee Tonin 13.35; Hiison ja Ilpon 13.40, Simon 13.45 Vapaudenkadulta Makuunin edesta. Sitten voidaan hakea Markku, keskustelemme perjantaina mistä, ja viimeisenä Pekka kotoaan noin klo 14.00. Juppe lupasi, että hän voi jättää meidät stadionin viereen Helsingissä, jos aikataulu alkaa pettää joatain syystä, mutta kyllä tämän aikataulutuksen pitäisi riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa insinöörin aikataululta. Ajaako Laitakadulata 5 minuutissa Vapaudenkadulle? Miksi ei voi tehdä rauhallista aikataulua ja mennä hyvissä ajoin? Kerrankin voisi käydä pubissa... Nyt tehdään kiire jälleen.

Anonyymi kirjoitti...

Voihan tuossa vähän tulla kiire, jos homma alkaa tökkiä esim ruuhkan takia, kieltämättä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi olla, että peli on Finnair-stadionilla kirjoittaa mtv3.