2008-01-13

Lahden Suomalainen Klubi ry - Vuosikokous


Lahden Suomalainen Klubi ry:n Vuosikokous pidetään lauantaina 02.02.2008 klo 14.45 Lahden Suurhallissa Lahti Cupin yhteydessä. Jäsenet Tervetuloa kokoukseen.

Lahti Cup ohjelma:
01.02.2008 klo 15.00 HJK - KuPS, klo 16.50 TamU - City Stars, klo 18.40 FC Lahti - JJK, klo 20.30 MyPa - TVMK
02.02.2008 klo 13.00 Välierä, klo 15.00 Välierä
03.02.2008 klo 13.00 Pronssiottelu, klo 15.00 Loppuottelu

9 kommenttia:

simo kirjoitti...

Hämäläinen ilmoitti tänään, että Huuhkajien valmentaja selvillä tammikuun aikana. Näin ollen varmasti keskusteltavaa riittää Lahti Cupissa.

Ilpo kirjoitti...

Olen paikalla. Ossikin sitten pääsee ilmeisesti? Jos ei pääsisi, niin kokous voitaisiin pitää myös seuraavana lauantaina 9.2.2008 Rouxissa, jossa blini-viikot.

Ilpo kirjoitti...

Hyvä, kun täältä löytyy Lahti cupin ohjelma, ei oikein löydy muualta. Kai se pitää perjantaina yrittää päästä heti kolmeksi, kun on HJK.

simo kirjoitti...

Perjantai on perinteisesti Lahti cupin paras pelipäivä, joten heti kolmelta kannattaa olla paikalla.
Euroopan siirtoikkunakin sulkeutuu tammikuussa, joten Huuhkajien uuden valmentajan lisäksi tiedossa pitäisi olla Litmasen uusi seura jos mestari aikoo jatkaa pelaamista.

simo kirjoitti...

Huomasin juuri uutisista, että Litmanen harjoittelee Fulhamissa ja mahdollisesti tekee sopimuksen Hodgsonin joukkueeseen.

Ilpo kirjoitti...

Joo, eli Litmasen ura jatkuu edelleen. Tosin testileirillä voi tulla takapakkia, jos paikat ei kestä tai tulee taas loukkaantuminen.

simo kirjoitti...

Huuhkajien MM karsinnan kannalta erittäin positiivinen uutinen Litmasen jatkaminen. Tämä päätös vaikuttaa myös muiden tärkeiden pelaajien motivaatioon maajoukkueessa esim. Hyypiä.

Ilpo kirjoitti...

Nyt kun Juska Savolainen siirtyi Rosenborgiin, niin TamU testaa uusia keskikenttä pelaajia Lahti Cupissa, kertoo Aamulehti. Saadaan hyvää tietoa kesän pitkävetoihin.

simo kirjoitti...

Klubin vuosikokous pidettiin eilen onnistuneesti Suurhallissa.
Lahti Cupissa tänään finaalissa pelaavat Tampere U ja FC Lahti.