2008-09-09

Klubin Suomi - Saksa analyysi

Huuhkajien arvioitu avaus 10.09.2008: Jääskeläinen, Kallio, Hyypiä, Lampi, Pasanen, Kolkka, Heikkinen, R.Eremenko, Johannson, Väyrynen, Forssell.

Ottelun haasteet:
1. Tainion ja Litmasen jättämän aukon täyttäminen. Kuinka Väyrynen ja Eremenko onnistuvat pelinrakentelussa kivikovaa Saksaa vastaan?
2. Puolustuslinjan pitävyys kun Tihinen puuttuu. Keskenkuntoisen Kuivaston sijaan Veli Lampi päässee oikeaksi laitapuolustajaksi ja Pasanen saanee pelata Hyypiän kanssa keskuspuolustuksessa. Mutta kuinka kokematon Lampi pärjää laidalla kun Saksan Lahm nousee vaarallisesti?
3. Saksan vahva hyökkääminen laitojen kautta aiheuttaa myös laitureille Kolkka ja Johansson kovan haasteen. Miten hyökkäävinä laitureina pelaavat Huuhkajamme onnistuvat puolustavassa roolissa?
4. Vaihtopenkillä ainoat käytettävissä olevat pelaajat ovat Sjölund ja Kuivasto. Muut vaihdot aiheuttavat merkittävän pudotuksen joukkueen pelaamisen tasoon.

Arvioitu lopputulos: 0-1

3 kommenttia:

simo kirjoitti...

1. Roman Eremenko ja Mika Väyrynen pelasivat loistavasti keskikentällä.
2. Laiturit Kolkka ja Johansson pelasivat hyvin myös puolustussuuntaan.
3. Sjölund oli tehokas vaihtopelaaja 1 maali ja 1 syöttö. Nosti yksilösuorituksella Huuhkajat sillasta.
4. Puolustuslinja petti keskeltä eli varsinkin Hyypiän heikko peliesitys. Maalivahti Jääskeläinenkin olisi voinut tehdä edes yhden loistotorjunnan.
Ottelun Huuhkajat: Eremenko, Väyrynen, Sjölund.

Lahden Suomalainen Klubi kirjoitti...

Laitanpa vielä Kicker-lehden arvostelut suomalaispelaajista. Tästä arvostelusta ainakin pitäisi löytyä asiantuntemusta ja tätä pidetään yleisesti arvostettuna ja oikeudenmukaisena (pienempi numero on parempi): Johansson 2, Sjölund 2, Väyrynen 2,5 Kallio 3, Eremenko 3,5, Kolkka 3,5, Jääskeläinen 4, Lampi 4, Heikkinen 4, Forssell 4,5, Pasanen 5, Hyypiä 5.

simo kirjoitti...

Mielestäni Klubin arviot kuitenkin kohdallaan. Eremenko pystyi rakentamaan peliä ja pitämään palloa. Väyrynen ja Sjölund tekivät tärkeitä maaleja.
Poissaolot Tainio ja Tihinen ihmetyttävät nyt jälkeenpäin kun molemmat pelasivat viime viikonloppuna täydet 90 minuuttia omissa seuroissaan (Sunderland ja Zurich)!??