2008-09-01

Suomi - Saksa 10.09.2008


15.45 Lähtö Tampere / Ilpo ja Hiiso
16.00 Lähtö Lahti / Ossi ja Simo
16.40 Mäntsälä / Jukka
18.00 Ruokailu Ravintola Villetta (Ruusulankatu 8 Helsinki / puh. 09-498960 / www.villetta.fi) / Olli
19.45 Siirtyminen Olympiastadionille
20.35 Suomi - Saksa
22.30 Paluumatkat Tampereelle, Mäntsälään ja Lahteen

7 kommenttia:

simo kirjoitti...

Todella harmi kun Litmanen jää pois Saksa pelistä.

simo kirjoitti...

Litmasen lisäksi Markku ei pääse peliin. Yksittäinen lippu Saksa peliin maksaa 70 € + 1,50 € lippupalvelun maksu eli yhteensä 71,50 €. Tämä on minimi hinta lipusta. Onko lipusta kiinnostunutta klubilaista?

simo kirjoitti...

Tainiokin jää pois (mtv3.fi)
- Keskustelin asiasta niin Roy Keanen kuin Tainionkin kanssa. Sunderland olisi Teemun tänne päästänyt, mutta pelaaminen Saksaa vastaan olisi ollut viime hetkiin asti epävarmaa ja jos hän olisi toipunut nippanappa pelikuntoon, olisi pelaaminen ollut riski. Siksi teimme päätöksen jo nyt – joukkueen harjoitukset ovat tähdänneet koko ajan Saksa –otteluun eikä Teemu ole niissä ollut eikä olisi täysipainoisesti ollut ensi viikon alussakaan (Baxter).

Ilpo kirjoitti...

Futismaailma toivoo taas valkoista päälle faneille, tiedoksi vaan (viimeksi Belgia pelissä kampanja onnistui varsin hyvin). Tälläiset kampanjat kannattaisi kyllä pitää kesällä, kun ihmisillä on mm valkeita t-paitoja. Mutta katsotaan kuinka monelta löytyy vaaleaa syystakkia.

simo kirjoitti...

Otan Suomen lipun. Siinä on jonkin verran valkoista.

simo kirjoitti...

"Stuart Baxterin nurkkaus / tv5"
"H-hetki on edessä keskiviikkoiltana. Olen varma, että tätä ovat odottaneet kaikki, niin pelaajat kuin minäkin ja yhtä lailla kannattajat. On ollut hienoa huomata miten paljon MM-karsinnan avaus on Suomessa kiinnostanut ja keskiviikkona meillä on tukenamme yli 30 000 kannattajaa Olympiastadionilla.

Meidän tehtävämme on ansaita yleisön tuki ja jos sen esityksellämme saamme, on meillä entistä parempi mahdollisuus yllättää Saksa. Helppoa se ei missään nimessä ole, sillä vastustaja on maailmanluokkaa. Kotikentällä emme kuitenkaan voi lähteä mitään vastustajaa vastaan muuta kuin voittoa tavoitellen. Meidän on oltava positiivisia ja uskottava itseemme.

Voittoa ei kuitenkaan voida lähteä hakemaan keinolla millä hyvänsä. On totta, että meidän on pystyttävä hyökkäämään luodaksemme maalipaikkoja ja maaleja. Jos lähdemme hyökkäämään liikaa, tulee Saksa kuitenkin taatusti rankaisemaan tästä. Meillä on hyökkäyspelimme lisäksi oltava tiivis puolustus ja oikea tasapano näiden kahden välillä on avain menestykseen.

Olemme valmistautuneet peliin reilun viikon ajan ja uskon meidän olevan niin hyvin valmistautuneita kuin mahdollista. Kunnioitamme vastustajaa, mutta uskomme samalla itseemme. MM-karsintojen avausottelu, kotiottelu täydellä Olympiastadionilla ja vastassa Saksa. Kaikki tarpeet loistavalle tapahtumalle on katettu ja me lähdemme hakemaan hienoa ja positiivista kokemusta."

simo kirjoitti...

Ravintola Villetan arvostelu: *** (2,9 Ruoka 3,1 / Hinta 2,9 / Viihtyvyys 2,7)