2008-11-23

Jouluruokailu 2008 - ehdotus

Tämän vuoden Jouluruokailun ajankohdaksi ehdotetaan 23.12.2008 (tiistai) klo 18.00 ja paikaksi ehdotetaan ravintola Wanhaa Walimoa (Vesijärvenkatu 25, Lahti / puh. 020 1441455 / www.wanhawalimo.fi). Laittakaa kommentteja onko ok tai uusia ehdotuksia.

21 kommenttia:

Wanha Walimo kirjoitti...

www.wanhawalimo.fi

Anonyymi kirjoitti...

Tuolloin on jo muuta menoa.

Mikko

simo kirjoitti...

Meille sopii myös muut päivät (20-22.12.2008). Mutta miten muille klubilaisille muut ajankohdat sopivat tai 23.12.?

Ilpo kirjoitti...

En osaa vielä muuta sanoa, kun että olen lauantaina 20.12 Tampereella juhlissa.

Olli kirjoitti...

Päivät su 21.- ti 23. sopivat näillä näkymin hyvin.

Ossi kirjoitti...

Listalla on myös minulle ihan sopivia vaihtoehtoja, tosin interiööri lienee melko juhlava näin maalaiselle.

Ti-ilta 23. päivä on melko lähellä aattoa, jos on kiireitä, mutta ehdotan su, ma tai ti-iltoja; ensisijassa ma tuntuisi parhaalta.

Väinö kirjoitti...

Ehdotan, että jouluruokailu pidetään Kariston uuden K-marketin ravintolassa. Samassa yhteydessä voisin pitää tuliesityksen Kymipirtillä ja tuoda joulukuusen kotiin.

simo kirjoitti...

Huomenta. Olen Wanhan Walimon kannalla kuitenkin. Ja ehdotettu maanantai 22.12.2008 sopii hyvin.

Olli kirjoitti...

Maanantai sopii tällä tietämyksellä hyvin minullekin. Tiistain kiireistä ei ole tietoa. Varmaan Walimo paikkana parhaiten.

Zuzki kirjoitti...

Hei - siis - täähän on menny multa ihan ohi... mut onneks toi Simppa vihjaisi tästä, joten vielä kerkee :O)

Mun ehdotus on: Wanha Walimo.
Kävin siellä kesällä lounaspöydän antimia maistelemassa ja aikas oli makoisia, ellei suorastaan herkullisen mahtavia ja suussa sulavia!

... ja minulle sopii melkein mikä päivä vaan!

simo kirjoitti...

Viitaten keskusteluihin 13-14.12.2008, on päädytty jouluruokailun ajankohdaksi maanantai 22.12.2008 klo 18 ja paikaksi Wanha Walimo.

simo kirjoitti...

Soitin juuri Walimoon ja kertoivat, että ovat maanantaina ja tiistaina illat suljettuna. Joten emme pääse Jouluruokailemaan Walimoon.
Tehkää ehdotuksia uuden ruokailupaikan osalta. Ajankohta on edelleen 22.12.2008 klo 18.

Ilpo kirjoitti...

En osaa sanoa mikä olisi hyvä. Voisi ajatella Casselia tai Taivaanrantaa, mutta nekin on ehkä vähän kökköjä. Olen kuullut molemmista myös huonoa palautetta (mutta myös hyvääkin).

Olli kirjoitti...

Ehdotan El Toroa, Ilpon synttäripaikkana ainakin oli toimiva ratkaisu. Toinen vaihtoehto on Walimo su-iltana, jos ma-ti suljettu? Mutta Taivaanranta sopii hyvin myös.

Ilpo kirjoitti...

Mulle ei käy sunnuntai-ilta. Tosiaan, alkaa kohta "hyväksi koetut" ravintolat tulla vaihtoehdoiksi, kuten El Toro ja Roux. Melkeinpä kallistuisin Ollin tavoin El Toroon. Siellä on hyvät pihvit ja pari viime kertaa ollut (mun synttärit ja edellinen jouluruokailu siinä paikassa) mukava ilta ja kiva atmosfääri.

simo kirjoitti...

El Toron blinit pettivät viimeksi rajusti. Jouluruokailun perinteenä on ollut aina uusi ravintola.
Nyt ehdottaisin Taivaanrantaa.

Ossi kirjoitti...

Minäkin voisin kallistua kokeilemaan Taivaanrantaa, koska emme liene siellä olleet porukalla ja on keskeisellä paikallakin. Tosin menu on kiireesti katsoen hieman niukka ja kalliskin. Taisi El Toron lista olla laajempi, jos muistan oikein. Mutta ma-ilta on hyvä, ilman Ilpoa ei ole mukavaa mennä syömään.

simo kirjoitti...

Jos Taivaanrannan menu niukka ja kallis, niin ehdotan vaihtoehdoksi Santa Fe ravintolaa. Siellä runsas valikoima ja hintataso alempi.
Väinön ehdottama Kariston K-marketin Motorest voisi tulla kyseeseen jonkun muun tilaisuuden yhteydessä esim. tuliesitys.

amarillo kirjoitti...

Tänään pidetyn puhelinpalaverin perusteella varattiin Amarillo (Aleksanterinkatu 10, 15100 Lahti, Puh. 03-8789 810) 22.12.2008 klo 18.00. Osallistujat (9 kpl) ovat: Olli, Ossi, Mikko, Ilpo, Suski, Sari, Simo, Väinö ja Veikko.

simo kirjoitti...

Tervetuloa tänään ruokadrinkille Vapaudenkadulle klo 17.30.
T:Simo

simo kirjoitti...

Ravintola Amarillon arvostelu (Mikko, Ossi, Olli, Ilpo, Simo): Ruoka 3,5 / Hinta 3,0 / Viihtyvyys 3,2.