2009-02-18

Suomi - Venäjä liput


Yksittäisten lippujen myynti Suomi - Venäjä (10.06.2009 keskiviikko / Olympiastadion / MM-karsinta) otteluun alkanee maaliskuussa 2009.
Kausikortit omistaa: Hiiso, Markku, Ilpo ja Simo. Mutta muiden Huuhkaja fanien osalta lippu ilmeisesti puuttuu.
Klubi on valmis keskitetysti hankkimaan liput. Nyt pitäisi hyvissä ajoin ennen lipun myynnin alkamista ilmoittaa osallistuminen peliin, jotta mahdollisimman laadukkaat paikat saadaan hankituksi. Ehdotuksena on, että liput hankitaan samasta katsomosta kuin kausikortit eli D-katsomo reuna (D27). Lipun hinta on 50 € + lippupalvelun maksu.
Ilmoittakaa kommenttina osallistuminen tapahtumaan.
(Kuva 15.10.2008 Venäjä-Suomi)

25 kommenttia:

Toni W kirjoitti...

Toni tässä moro!
Me voitaisiin Jupen kanssa osallistua Suomi-Venäjä-otteluun economy-paikoituksella, kuten viimeksi. Eli meille kelpaisi paikat taas siitä kurvin alkupäästä (F-katsomo).

Anonyymi kirjoitti...

Lähden myös mukaan katsomaan matsia. Kaikki paikat käy eli jos muut ovat menossa johonkin muuhun kuin kausarilaiset niin voin ottaa sieltä paikan muiden vierestä.
T:Jukka

Anonyymi kirjoitti...

Kalle ilmoittautuu mukaan. Jos paikkatoivomuksia voi esittää, niin käytävän viereinen paikka toimii mulle parhaiten. T. Kalle

Ossi kirjoitti...

Lähtisin mielelläni katsomaan Venäjä ottelua ke 10.6. Minulle sopii hyvin Simon ehdottama paikka

Olli kirjoitti...

Venäjä-ottelu Simon ehdottamilla paikoilla sopii myös minulle hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Taidan jättää väliin. Katsotaan jos innostuu niin kaipa hajalippuja saa lähempänä ajankohtaa.

t. Mikko

Ilpo kirjoitti...

Venäjä-ottelu alkaa kello 20.30. Yksittäisten lippujen myymisestä tiedotetaan viikolla 11, sanotaan Palloliiton sivuilla. Tähän mennessä myyty 6500 lippupakettia.

simo kirjoitti...

Palloliiton sivuilla seuraava tieto: Pääsyliput myynnissä Lippupalvelussa ma 23.3. klo 09.00 alkaen.

Ilpo kirjoitti...

Pekka L ei lähde.

simo kirjoitti...

Peliin olisi osallistumassa uusina:
Juppe, Toni, Kalle, Jukka, Ossi, Olli. Eli yhteensä 6. Ehdotettu F katsomoa ja myös E (25 €) katsomoa. Ja B (30 €) olisi lähempänä kaupunkia. Palloliitto ei ilmeisesti edes myy F katsomoon kun on virallinen fanikatsomo. Katsokaa stadion osiosta olympiastadionin kartta ja ilmoittakaa sopiiko B vai E?

Ossi kirjoitti...

Ehdotan B-katsomoa, eli jos oikein päin karttaa luin, kyseessä on pääty kaupungista päin tullessa.

Etuina saattaa olla helpompi sisäänpääsy, parempi näkyvyys kentälle ja suora näköyhteys taululle - ja pääsee myös nopeammin baariin pelin jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi mattimyöhäinen ilmoittautuu vielä peliin. Erityisiä paikkatoiveita ei ole kunhan ollaan suunnilleen samassa porukassa. T. Pasi

simo kirjoitti...

Ok. Eli nyt 7 osallistujaa.
Olisiko se sitten B katsomo kaikille?

Olli kirjoitti...

Minulle B-katsomo sopii hyvin, siinä sektoreilta 19-20 saattaisi olla hyvä näkyvyys. Mutta saatavuuden mukaan. Eletään sateettoman illan toivossa.

simo kirjoitti...

Olen ymmärtänyt, että Ossi voisi ostaa keskitetysti liput maanantaina. Sopiiko Ossille?
T:Simo

Ossi kirjoitti...

Yritän maanantaina 23.3. iltapäivällä, kun töistä ehdin, hankkia B-katsomoon (30 euroa/kpl+ Lippupalvelun maksu) Suomi-Venäjä -peliin nähtävästi 7 lippua. Kuitenkin vain 5 ilmoitusta on nähdäkseni tullut, eli Juppe ja Toni eivät ole kertoneet, sopiiko heille lippu B-katsomoon muiden kanssa.

Ossi kirjoitti...

Liput hankittu eilen maanantaina 23.3. klo 15 aikaan Suomi-Venäjä peliin ke 10.6.2009 klo 20.30. Olympiastadionille. Enää ei ollut paljonkaan vaihtoehtoja jäljellä, kun pääsin paikalle, joten valitsin liput paikoilta B20 riviltä 11 paikat 431-433 ja alapuolelta riviltä 10 paikat 382-385. Lippujen hinta 30 euroa/kpl + 2 euroa/kpl Lippupalvelun toimitusmaksua eli yhteensä 32 euroa/klubilainen.

Maksun voitte suorittaa tililleni. Tilinumeron laitan sähköpostilla jokaiselle, kunhan ystävällisesti lähetätte sähköpostiosoitteenne ensin minulle. Osoitteeni on Ossi.Nummela(at)edu.nastola.fi.

simo kirjoitti...

Kiitos Ossille järjestelyistä. Nyt Venäjä peliin lähdössä yhteensä 11 henkilöä.

Ilpo kirjoitti...

Luulisin, että nuo on parhaita paikkoja tuossa hintakategorissa, olisin itsekin valinnut tuosta kohdin. Mutta sitten vasta näkee, kun menee paikalle, mitä tuli ostettua. B-katsomon toinen puoli (pienemmät sektorinumerot lähempänä stadionin tornia) on yleensä ollut varattu vierasjoukkueen kannattajille, niin varmaan tälläkin kertaa.

simo kirjoitti...

Jalkapallomaajoukkueen MM-karsintaottelu Venäjää vastaan kiinnostaa yleisöä. Olympiastadionilla pelattavan ottelun lipunmyynnissä ylitettiin perjantaina 15 000 myydyn lipun rajapyykki.
Venäjä-ottelu pelataan keskiviikkona 10.6. Olympiastadionille mahtuu noin 40 000 katsojaa.
Myös Venäjä-peliä edeltävän Liechtenstein-ottelun lipunmyynti on hyvässä vauhdissa, sillä seuraava lähestyvä tasaluku on 8 000 lippua. Liechtenstein-ottelu pelataan lauantaina 6.6. (mtv3.fi 27.03.2009)

Ossi kirjoitti...

Venäjä-pelin maksuliikenne on sujunut mallikkaasti ja kaikki maksut on hoidettu. Kiitos kaikille klubilaisille.
Nyt on enää pari kuukautta aikaa virittäytyä ottelun tunnelmaan!

simo kirjoitti...

Kesäkuun 10. päivä Helsingin Olympiastadionilla pelattavaan jalkapallon MM-karsintaotteluun Suomi-Venäjä on myynnissä enää hajapaikkoja. Lippuja on jäljellä noin tuhat.
Neljä päivää aiemmin Olympiastadionilla pelattavaan Liechtenstein-otteluun paikkoja löytyy paremmin. Huuhkajien seuraavaan MM-karsintaotteluun on myyty lähes 12 000 lippua.
Olympiastadionin kapasiteetti MM-karsintaotteluissa on noin 37 500 katsojaa.
(mtv3.fi / 22.4.2009)

Anonyymi kirjoitti...

Markun kausari vapaana otteluun.

Anonyymi kirjoitti...

Jukka tässä moi.
Nyt kävi niin ikävästi että joudun jättämään Venäjä matsin väliin työmatkan takia. Eli olisi lippu tarjolla B-katsomoon (30€).

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ei-jäsen joka huomasi teidän Suomi-Venäjä lippukeskustelun sattumalta. Etsin kahta lippua matsiin, joten jos jollakin on tarjolla niin olisin kiinnostunut! lauri.pontynen@saunalahti.fi