2009-03-22

Wales - Suomi 28.03.2009

Tervetuloa Vapaudenkadulle katsomaan TV:stä MM-karsinta ottelua Wales - Suomi 28.03.2009 klo 17. Huudetaan Huuhkajat voittoon!

9 kommenttia:

Ilpo kirjoitti...

Menen kaverin häihin 28.3 Tampereella alkaen klo 14, joten en pääse Lahteen katsomaan peliä ja voi olla muutenkin pikku hankaluuksia katsoa matsia suorana, toki tietenkin laitan sen tallentimelle.TV-viisi on mainostanut pelin alkavan klo 17, joten mahdollisuuksia on siihen mennessä löytää joku TV. Kiitos kutsusta kuitenkin ja Suomi voittoon!

simo kirjoitti...

Suomen mahdollinen avaus: Jääskeläinen, Moisander, Tihinen, Hyypiä, Pasanen, Litmanen, R.Eremenko, Heikkinen, Eremenko jr, Forssell, Johansson.

Ilpo kirjoitti...

Tuossa on varmaankin avaus näillä näkymin.

Ilpo kirjoitti...

Voisi myös ajatella, että omalle tasolleen hyväkuntoinen Kuqi on oikeassa laidassa, joka on Suomen systeemissä käytännössä toka ylin pelaaja, varsinkin jos Litmanen on avauksessa. Johansson menisi sitten vasemmalle, kun on pelannut siellä aina välillä. Keskellä Litmasen alla pelaavat lähes varmuudella Heikkinen ja Roman. A. Eremenko jäisi jokeriksi vaihtoon, voiden korvata lähes kenet tahansa keskikentältä tai hyökkäysestä tai jopa puolustuksesta, riippuen pelin tilanteesta ja kulusta. Tietenkin ryhmitystä pitää sitten vaihtaa tilanteen mukaan. Vaihtopenkillä ei oikeastaan olekaan muita vahvistuksia, kun Kuqi/Junior.

simo kirjoitti...

Mahdollisesti Kallio voi pelata Moisanderin tilalla ja Kuqia ennen kentälle tulee Sjölund. Joka voi olla jopa avauksessa.

simo kirjoitti...

Kallio oli siis avauksessa Moisanderin tilalla. Laitapakit Kallio ja Pasanen pettivät.
Ylivoimaisesti paras oli Litmanen. Heikkinen ja Jääskeläinen pelasivat myös hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Litmanen on kuningas! T. Kalle

simo kirjoitti...

Vapaudenkadulla peliä katsoivat: Olli, Simo, Väinö ja Veikko.

Ilpo kirjoitti...

Tampereella tallentimelta katsoi: Ilpo. Mukava kesän pelejä ajatellen, että tuli upea voitto.