2007-03-12

Junior ei pelannut eilen Pietarissa


FC Saturnin Eremenko Junior ei pelannut eilen Pietarin Zenitiä vastaan Venäjän liigan avaus kierroksella. Tiedoitusvälineissä ei ollut mitään tietoa asiasta etukäteen, eikä tosin vieläkään aiheesta ole mitään tietoa. Eli jälleen osoitus Suomen lehdistön tasosta. Asioita ei seurata riittävällä tarkkuudella. Näin ollen Klubin asiantuntija teki turhan tarkkailumatkan Venäjälle. / (Kuva 11.03.2007 Stadion Petrovskii Pietari: Zenit - Saturn 1-1, yleisöä 19000)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jossain luki, suomalaisessa tiedotusvälineessä, en muista missä, että Eremenkolla on lievä nivusvamma. Onhan se tavalaan harmittavaa, kun klubi lähettää edustajansa paikalle. Rahallisesti sillä ei ole merkitystä klubin budjetissa, mutta aikaa ja vaivaa matkustelu aina vaatii.

simo kirjoitti...

Junior pelasi eilen kun Saturn kohtasi Moskovassa jälleen Zenitin nyt Venäjän cupissa. Ottelu päättyi 1-1. Mutta Zenit meni jatkoon voitettuaan Pietarissa 1-0 enssimmäisen osaottelun. Eilisessä pelissä klubin edustaja ei ollut paikalla. Mutta TV:stä katsottuna Eremenko pelasi hyvin Saturnin keskikentällä.

simo kirjoitti...

Alexei pelasi jälleen 90 minuuttia. Nyt Saturn pelasi kotona Luch-Energiaa vastaam.

simo kirjoitti...

Tänään Hesarissa Junior kertoi, että oli saanut penkkikomennuksen. Eli ei ollut loukkaantunut.