2007-03-06

Maailman paras avaus ehdotus - Rooney Eto'on tilalle

Samuel Eto'o palasi heikosti, vaikka Barcelona voitti tänään illalla Anfieldillä Liverpoolin 1-0. Eto'o ei saanut mitään aikaiseksi ja tilalle vaihdettu islantilainen Eidur Gudjohnsen teki voitto maalin. Kuitenkin Liverpool meni vierasmaaleilla (yhteistulos 2-2) Mestareiden liigan puolivälieriin. Vaikka Eto'o on kärsinyt polvivammasta, niin tason maailman parhaassa avauksessa tulee olla kova. Joten nyt olisi korkea aika vaihtaa Manchester Unitedin Wayne Rooney tilalle. Vai onko parempia ehdotuksia?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tästä aiheesta taisikin jo olla keskustelu avattu, mutta kommentoin nyt tähän. Rooneyn voi laittaa Eto'o tilalle. Eiköhän tässä muutenkin alla pikkuhiljaa selvitä maailman parhaat, kun Mestareiden liiga edistyy.

Anonyymi kirjoitti...

Tosin Eto'on puolesta on mainittava, että Liverpoolin puolustuspelaaminen oli eilen huippuluokkaa. Varsinkin huomioitavaa oli Poolin hyökkääjien (Dirk Kuyt ja Craig Bellamy) karvaustaistelu ylhäällä . Eli kuten joskus on sanottu, että hyökkääjä on joukkueen tärkein puolustaja. Mutta kuitenkin maailman parhaan hyökkääjän Eto'on olisi pitänyt pystyä parempaan. Joten Rooney tilalle.

Lahden Suomalainen Klubi kirjoitti...

Nyt muutos päivitetty.

Anonyymi kirjoitti...

Sitä vaan tulin sanomaan, että Hlebin tilalle pitäisi laittaa Kaka. Lisäksi voisi harkita Gerrardia Pirlon tilalle.