2007-03-25

Suomen avaus Azerbaidzhanissa


Bakuun Hodgson on valinnut seuraavat pelaajat: Jussi Jääskeläinen (Bolton), Peter Enckelman (Blackburn), Niki Mäenpää (Den Bosch), Sami Hyypiä (Liverpool), Hannu Tihinen (Zürich), Petri Pasanen (Werder Bremen), Toni Kallio (Young Boys), Toni Kuivasto (Djurgården), Peter Kopteff (Utrecht), Markus Heikkinen (Luton), Jari Ilola (Elfsborg), Jarkko Wiss (Tampere United), Mika Väyrynen (PSV Eindhoven), Roman Eremenko (Siena), Joonas Kolkka (Feyenoord), Mika Nurmela (HJK), Roni Porokara (Honka), Alexei Eremenko jr (Saturn), Jari Litmanen (Malmö), Mikael Forssell (Birmingham), Jonatan Johansson (Malmö), Shefki Kuqi (Crystal Palace).
Oletettu avauskokoonpano: Jääskeläinen, Hyypiä, Tihinen, Pasanen, Kallio, Heikkinen, Väyrynen, Kolkka, Litmanen, Eremenko jr, Forssell.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Bakuun matkustaneesta joukkueesta voidaan peliin nimetä vain 18. Eli neljä pitää vielä tiputtaa. Tippumisvaarassa ovat mielestäni ainakin Porokara, Kopteff ja Wiss, sekä kolmas maalivahti Mäenpää. Avauksessa pidän Aleksei Eremenkoa todenäköisempäna Nurmelaa oikeaan laitaan. Vaikea tietysti arvata Hodgsonin aivoituksia.

simo kirjoitti...

Miklun olisi pitänyt olla avauksessa Jonssonin tilalla. Hodgsonin täydellinen virhe. Tämä oli yksi syy Bakun katastrofiin.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä. Litmanenkin kommentoi, että Johanssonille ei voi laittaa palloa päähän. Siis tuolla kentällä et voi laittaa palloa jalkaan etkä päähän. Hänhän on pystyjuoksuihin ja läpiajoihin pyrkivä pelaaja, joka ei pysty pitämään palloa. Olisi tarvittu Miklun tyyppistä pelaajaa ja se oli tiedossa jo ennen peliä. Ei voi ymmärtää Hodgsonia. Ja lisäksi Eremenkoa ei kannata laittaa kikkailemaan. Hyvä, kun ei ole seuraavassa pelissä, kun tuli varoitustili täyteen. Joukkueelta puuttui taistelu, Nure olisi ainakin taistellut täysillä, eikä tepastellut. Vastustajasta näki, että heillä oli aivan eri luokan yritys kuin Suomella. Ja heille anasaittu taisteluvoitto.

simo kirjoitti...

Juniorin saa laittaa maajoukkueessa ainoastaan kärkeen. Hodgsonin virhe oli kun Junior pelasi laidassa. Tosin Junior ei ollut heihoin pelaaja ollenkaan. Pahiten pettivät Kolkka ja Väyrynen, jotka hermoilivat ja itseluottamuksesta ei ollut tietoakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onnistujat olivat harvassa, eikä Väyrynen ollut muita huonompi. Kolkka epäonnistui ehkä pahiten. Toka huono oli Johansson ja sitten Eremanko. Mutta ikäänkuin kaikilta puuttui taistelu, paitsi vastustajalta.

simo kirjoitti...

Taistelu puuttui koska henkinen kantti petti. Tahtoa voitaa varmasti oli riittävästi. Litmanen oli jälleen kuitenkin paras. Tämä tappio on kokonaan Hodgsonin vastuulla.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikille tulee huonoja otteluja välillä. Jopa Suomi on yltänyt loistopeleihin huonon pelin jälkeen, kun kaikki on näyttänyt toivottomalta, esim. Turkki vieraspeli. Pelaamattomuus kostautui. Ainoastaan Tihinen ja Jääskeläinen ovat pelanneet 90-minuuttisia seurajoukkueissa viime viikkoina. Ja lisäksi Heikkinen, mutta hänellä oli loukkaantuminen alla. Henkinen kantti mitataan kesäkuun matseissa, onko kykyä nousta. Vaikka tämän matsin perusteella ei kyllä todellakaan hyvältä näytä. Puolakin on jo 5 pistettä karussa, tosin ottelun enemmän pelanneena. Jos kesäkuussa ei tule vähintään 4 pistettä, homma on taas tällä kertaa ohi.