2008-10-10

Klubin Suomi - Azerbaidzhan analyysi

Huuhkajien arvioitu avaus 11.10.2008: Jääskeläinen, Kallio, Hyypiä, Tihinen, Pasanen, Sjölund, Heikkinen, R.Eremenko, Tainio, Väyrynen, Forssell.

Ottelun haasteet:
1. Asenne, keskittyminen ja nöyryys ratkaisee.
2. Heikkinen vahva puolustavassa roolissa. Tarvitaanko Heikkistä pelissä jossa Huuhkajat toivottavasti pitävät paljon palloa?
3. Tainion, Kolkan ja Litmasen pelikunto.

Arvioitu lopputulos: 3-0

1 kommentti:

simo kirjoitti...

Voitto siis tuli 1-0 Forssellin rankkarimaalilla, mutta vaivoin ja heikolla peliesityksellä. Taisteluasenne puuttui ja näkyi syöttövirheinä ja vähäisenä liikkeenä.
Heikkinen siis puutui avauksesta. Tämä Baxterin ratkaisu oli ymmärrettävä kun puolustuspelaamisella ei pelissä ollut juurikaan tarvetta. Tosin tilalla pelannut Roiha ja vaihdosta tullut Pohja olivat selviä heikennyksiä kentällä. Ehkäpä sittenkin Sadik olisi ollut paras ratkaisu Forsselin kärkiparina ja Väyrynen alempana keskikentällä. Näin jälkiviisaasti.
Tainio oli kentän paras pelaamalla puolustavaa keskikenttää. Näin Tihinen, Hyypiä ja Jääskeläinen pääsivät helpolla. Litmanen pelasi vajaat 15 minuuttia ja rauhoitti peliä jälleen selkeästi. Kolkka ei pelannut lainkaan.
Huuhkajat seuraavasti: Tainio 3, Tihinen 2 ja Forssell 1.