2008-10-05

Suomi - Azerbaidzhan 11.10.2008


Huuhkajat kohtaa MM-karsinnassa Azerbaidzhanin Olympiastadionilla lauantaina 11.10.2008 klo 17.00.
Otteluun lähdössä: Ilpo, Hiiso, Kalle ja Simo. Eli Markku jättää jälleen kausikortin käyttämättä. Tilalle saatiin tällä kertaa siis Kalle.
Ruokailun paikka on vielä valitsematta, joten ehdotuksia.
(Kuva 17.11.2007 Suomi - Azerbaidzhan)

13 kommenttia:

simo kirjoitti...

Minulle ruokailupaikaksi kelpaa kaikki Michelin ravintolasta hampurilaisravintolaan. Huom. Töölössä on uusi hieno Mäkki.
Ruokailun ajankohta ilmeisesti kuitenkin ennen ottelua?

Hiiso kirjoitti...

Vielä on lopullinen suunnitelma hiukan auki, mutta sen verran on selvillä, että tulen lauantaina Tampereelta. Mielummin voisi jonnekin muualle mennä syömään, kun Mäkkiin, Pizza Hutkin parempi. Ruokailu ennen peliä parempi.

simo kirjoitti...

Ok. Ruokailu ennen peliä.
Tulen junalla Lahdesta. Ehkä sopiva juna olisi Lahti 13.17 -> Helsinki 14.19. Eli minulle ruokailun aloitus kävisi keskustassa klo 14.30. Silloin ruokailu voisi loppua klo 16.00 ja ajaisimme taksilla ravintolasta Olympiastadionille. Miltä aikataulu kuulostaa?

Ilpo kirjoitti...

Sen verran on selvinnyt, kun juttelin Hiison kanssa, että voidaan jokatapauksessa ruokailla Helsingin keskustassa (ei tartte olla Töölössä)alkaen Simon ehdottamana aikana eli 14.30. Ehdotan joko ruokalaa nimeltä Sasso ja Mecca. Hiisolle Ok. Me tullaan Tampereelta junalla (klo 13.52 Helsingissä) tai minun tai Hiison autolla. Minä jään sitten pelin jälkeen Helsinkiin erään kaverin tuparijuhliin. Hiiso palaa joko Tampereelle tai menee Lahteen. Eli suunnitelmat on levällään, mutta ruokailu klo 14.30 voidaan joka tapauksessa sopia, kunhan kaikki (myös Kalle) varmistavat, että ehdottamani ravintolat Ok. Tai ehdottaa jotain muuta, sekin käy mainiosti. Kalle voi jopa tietää hyviä paikkoja.

Ilpo kirjoitti...

Tässä Kallen kommentti, siirsin tänne avoimet osiosta:

Vespa ja Gastone ovat hyviä paikkoja. Toinen espalla ja toinen korkeavuorenkadulla.

Gastone on testattu.

simo kirjoitti...

Vespa vaikutti nettisivujen perusteella valoisammalta. Minulle sopii molemmat, mutta ehdotan Vespaa.

simo kirjoitti...

Lipunmyynti lauantain MM-karsintaotteluun Suomi-Azerbaidzhan jatkuu edelleen vilkkaana ja nyt on ylitetty jo 20 000 myydyn lipun raja.
Lipunmyynti on edennyt tasaiseen tahtiin ja tilannetta seurataan jatkuvasti. Valmius useampien katsomonosien avaamiseen on pikaisellakin tahdilla.
- Nyt avattujen katsomonosien kapasiteetti on vajaa 25 000, mutta paikkoja voidaan avata lisää tarpeen mukaan, SPL:n markkinointiviestintäpäällikkö Juha Kuosa kertoo.
- Seuraamme tilannetta ja reagoimme sen mukaan kuin lippuja myydään.
Vauhdikkaasti sujuneesta lipunmyynnistä Kuosa kiittelee Huuhkajia.
- Alkuperäinen tavoitteemme oli 20 000 katsojaa ja se on jo ylittynyt. Lippujen hintoja on mietitty uudella tavalla ja lauantaipäivän peliin on nyt perheystävälliset hinnat, Kuosa kertoo.
- Suurin syy innostukseen on kuitenkin ilman mutta Saksa-peli ja joukkueen positiivinen ilme. Katsojat haluavat varmasti kokea samanlaisen elämyksen uudelleen.
Pääsyliput saa hankittua ennakkoon Lippupalvelusta, jossa hinnat ovat myös viisi euroa edullisemmat kuin portilta ostettuna.
- Ennakkoon ostamalla välttyy myös jonotukselta lippuluukulla, Kuosa muistuttaa.
- Muutenkin peliin kannattaa tulla ajoissa, sillä turvatarkastukset porteilla vievät kuitenkin hiukan aikaa. (palloliitto.fi)

Ilpo kirjoitti...

Minun mielestä Gastonen lista ainakin vaikuttaa paremmalta, kun Vespan. Jos Gastone oli Kallen kokemuksen mukaan hyvä paikka, niin ehdotan sitä. Tosin, sieltä ei näytä saavan Pizzaa, jos joku haluaa sitä. Varaan Gastonen tänään iltapäivällä klo 14, jos ette ehdi kommentoida ennen sitä. Voi olla, että sieltä ei saa enää pöytää, joten sitten soitan Vespaan.

simo kirjoitti...

Gastone sopii myös. Luotan Kallen ja ruokailuvastaavan arvioon.

Ilpo kirjoitti...

Gastonesta tilattu pöytä la 11.10 4 hlöä klo 14.30 alkaen

simo kirjoitti...

Hyvä. Laitan vielä ravintolan yhteystiedot.
Ristorante Gastone
Korkeavuorenkatu 45
00130 HELSINKI
puh. +358 9 666116

Kai kirjoitti...

Gastone siis. Saavun suoraan ravintolaan. T. Kalle

simo kirjoitti...

Ristorante Gastone sai arvosanaksi 3,1 (Ruoka 3,2 / Hinta 2,6 / Viihtyvyys 3,3).