2020-08-17

Venetsialaiset Lahdessa V


Elokuun viimeisenä lauantaina 29.08.2020 vietetään viidennen kerran Lahdessa Venetsialaisia. Lahden Suomalainen Klubi ry juhlistaa veneily- ja mökkikauden päätöstä Kymijärven rannalla ja Lahden satamassa.


Ohjelma:

16:00 Kahvit
17:00 Sauna
19:00 Grilli
21:00 Klubin ilotulitus
21:55 Ilotulitus Lahden satamassa

1 kommentti:

Lahden Suomalainen Klubi kirjoitti...

Olipa kerran mies nimeltä Rissanen. Hän oli tehtaassa töissä siivoojana. Kerran tehtaaseen tuli George Bush vierailulle ja johtaja esitteli hänelle paikkoja. Käytävillä kulkiessa Bush huomasi Rissasen lattiaa vahaamassa hän sanoi: "Moro Rissanen mitä äijä?" Johtaja ihmetteli tuota ja kysyi Rissaselta mistä tämä voi Bushin tuntea. Ja siihen Rissanen vastasi että ollaan käyty yhdessä golfaamassa.

Myöhemmin Putin tuli tehtaaseen vierailulle ja johtaja esitteli tälle paikkoja jolloin Putin huomasi taas Rissasen ja huusi että: "Moro Rissanen! Mitäs äijä?" Ja johtaja oli ihan äimänä, että mistä tuo Rissanen voi Putininkin tuntea? Ja tuohon Rissanen vain sanoi että: "Käytiin joskus yhdessä kylpylöissä".

Sitten Rissanen sanoi että tunnen minä muuten Paavinkin. Tuota johtaja ei sentään uskonut, ja ehdotti Rissaselle että lähdetään vatikaaniin ja se kumpi on oikeassa maksaa matkat. Rissanen suostui ja niinpä he lähtivät.

Vatikaanissa he menivät sitten katsomaan kun Paavi piti puhettaan. He seisoivat ihan takarivissä, mutta Paavi huomasi heidät silti ja huusi: "MORO RISSANEN! Tuu tänne pitämään mun kanssa puhetta!" Ja niinpä Rissanen meni ja kun hän puheen loputtua tuli takaisin, löysi hän johtajan tajuttomana lattialta. Hän elvytti johtajan ja kysyi: "Ei kai se nyt noin kamalaa ollut että minä Paavin tunnen?" Johtaja sanoi et ei se niin kamalaa ollut mutta tossa oli pari kiinalaista jotka kysyivät, että kuka tuo pipopäinen jätkä tossa Rissasen vieressä on?